Andele Mandele Ķīpsalā
Meitenes gribētu piedalīties Andelē- vai nopērkot vietu tiek dots galdiņš un kronšteins? Vai tas vis...
Andeles tirdziņi
Sveiki! Vēlētos kādreiz piedalīties arī kādā no andeles tirdziņiem, būtu jauki, ja kāds ar piredzi...
Ziemassvētku Andele K.K. Fon Stricka Villa, A. Briāna iela 9.
Sveikas, meitenes - vai ir kāda, kas būtu ar mieru patirgot kādas manas lietas (protams, par sam...
Andelemandele Christmas Edition- pieteikšanās
Dāmas, šonakt izziņosim reģistrētajām lietotājām pieteikšanos uz īpašo, spožu svētku andelimandeli...
Atsauksme
Un ko darīt, ja naudu pārskaitīju un preci neesmu saņēmusi?
Un pārdevēja neatbild?
atsauksme
Labdien,
Esmu parskaitijusi naudu Kristinei Minenko par kleitu, bet neesmu sanemusi ne preci, ne ...
Apavu izmēri
Labdien!
Gribētu ierosināt, lai pie dāmu apavu izmēriem pievienojat arī 43. Izmēru un varbūt...
Atsauksmes labojums
Labdien! Sakarā ar to, ka pēc iegādātās preces man visu laiku leca laukā atsauksmju lauks, ieraks...
Jauna sadaļa: "Pasākumi"
Hei, Dāmas!
Informējam, ka esam palaiduši sadaļu "Pasākumi" , kur varēsi uzzināt visus jaunāko...
Ielikt favorītos neuzspiežot uz sludinājuma
Sveik, Līva! Pirmkārt, paldies par šo izveidoto mājaslapu:)
Vēlējos jautāt- varbūt var uztaisīt...
Paziņojumi par komentāriem
Pamanīju, ka manai pērlei ir komentārs ar jautājumu, bet es par to pat nezinu. Es taču visu laiku...
Par gramatiku
Dāmu sadaļā ir apakšsadaļa "juvilierizstrādājumi", derētu izlabot uz "juvelierizstrādājumi" ;)
Vēlams opcija "Atsaukt pieteikumu"
Vajadzētu ieviest pārdevējam iespēju "atsaukt pieteikumu" jo bieži meitenes piesakās precei...
Pērles vīriešiem
Sakiet, vai ir plānots pielikt arī sadaļu kunģiem? :)
Piesakos, bet neatbild!
Pieteicos pie Karīnas Reinsones bērnam uz zābaciņiem, jau gandrīz nedēļa kā pagājusi, taču cilv...
ANDELEMANDELE KIDS ĶĪPSALĀ
Gribu pateikt paldies par iespēju piedalīties šajā pasākumā - bija ļoti interes...
Paziņojums par ienākošo pastu!!
Tikai otrā dienā pavisam nejauši pamanīju, ka ir pienākušas divas vēstules! Kāpēc nav paziņojum...
Izsole
Vai nevarētu, piemēram, kā, ebay, ka ir cena par kuru pārdod vai izsole, piem., sākot no tik, solis...
Sadaļas
Esmu pamanījusi, ka bērnu sadaļā trūkst tāda opcija - krekliņi. Ir visādi - rāpuļi, džemperi u...
Savi sludinājumi
Nav opijas ieraudzīts visus savus sludinājumus!
meklesana pec izmera
Man ir jautajums! Vai iespejams filtret sludinajumus pec preces izmera? Tas butu loti parocigi! :)