Andele Mandele Grand 9.martā
Sveikas, varbūt ir kāda dalībniece/apmeklētāja no Ventspils puses, kurai būtu iespēja pēc pasākuma...
Nopirkšu palīga aproci
Varbūt kāda gribētu pārdot palīga aproci un tirgoties divatā? Labprāt sastādīšu kompāniju!
AndeleMandele Grand
Sveikas meitenes!
Labprāt iegādātos pārdevēja aproci uz šo pasākumu, ja nu kāda netiek. Vai arī ...
Par piedalīšanos 9.03.
Sveiki. Vai ir iespēja pievienoties kādam tirgotājam 9.03. Vai var nopirkt atsevišķu bietu?
andele mandele grand aproces
Hey, pēkšņi pati vairs netieku uz andeli 9.03, varu pārdot savas dalībnieka aproces (abas) kādai...
Kur izpirkt tirgotajas aproci?
Labdien! Kur un kad var izpirkt tirgotājas aproci Andele Mandele Grand 09.03.? Jau iepriekš, Pa...
AndeMandele Grand! Tirgoties kopā.
Sveikas! Labprāt apvienotos ar kādu citu tirgotāju (īsti gan nezinu vai tas ir atļauts :D ), nogul...
Andele Mandele GRAND atsauksmes..?
Sveikas!
Beidzot esmu izrevidējusi skapi, un piedalīšos Andele Mandele Grand. Gribētos dzir...
AndeleMandele Kids oktobrī! Pax zābaciņi!
Labdien! Lūdzu atsaukties māmiņu,kura Kids Andelē iegādājās PAX ziemas zābaciņus melnā krāsā. Kļū...
Andele Mandele KIDS pasākums - atsauksme, ieteikums
Biju uz šo pasākuu un tirgojos ar savām lietiņām. Ieradāmies pašā vakarā, bet pie durvīm vajadzēja ...
Nevar foto pievienot
Vai vēl kāds nevar pievienot foto?
Gribu ielikt sludinājumu-izvēlos bildi, bet nepievienojas.
foto uz auguma
Kāds zin, kādēļ man neļauj vairāk pievienot bildes uz auguma, ja es ievietoju sludinājumu ar attēlie...
Smarzas replika
Ko darit? Visu laiku redzu ka pievieno sludinajumus ar smarziem, raksta ka ir originals, bet ir ...
Pārdodu Andele Mandele Kids aproci
Pēkšņi mainījās plāni, pati uz andeli netieku.
Tel. 28662759 Rīga
Pārdodu aproces uz 13.10
Pieejamas aproces uz andelemandele kids,13.10.2018
27585760
PĒRKU AndeleMandele KIDS pārdevējas aproci 13.10.18.
Vēlos iegādāties pārdevējas aproci! Esmu iepriekš jau šādā pasākumā piedalījusies, tapēc man vi...
Grand Andele
PĒRKU DALĪBIEKU APROCI UZ ANDELI MANDELI! 26644820
Pārdodu dalībnieka aproci uz AM GRAND 22/09
Sveikas dāmiņas!
Diemžēl, mani plāni ir pamainījušies un netieku uz 22.septembra Andeli. Taču vē...
Nopirkšu biļeti uz Andele Mandele Grand 22.09
Nokavēju pieteikšanos , bet ļoti vēlos piedalīties Andele Mandele Grand 22.09 :) Nopirkšu biļeti...
Andele Mandele Grand 22.09.
Šoreiz uzrunāt vēlos tās, kurām ir paveicies un dalībnieces aproce uz šo andelēšanos ir rokā, bet...
Biļetes andele mandele grand
Arī nopirkšu dalības vietu andelemandele grand 22.septembrī!
ANDELE MANDELE GRAND 22.09
Gaidīju, bet nokavēju! Ja nu kādai plāni mainījušies, labprāt piedalītos. 😔
Iegādāšos dalības biļeti Andelei Mandelei Grand 22.09.
Sveikas dāmas! Ļoti vēlētos tirgoties ar savām pērlēm, tāpēc meklēju dalības biļeti! Esmu ar mier...
Liudzu padomu.
Ieinteresēja prece, pārdevēja atbildeeja pirms 3 dienaam. Jaitaaju, kur un kaa iegaadaatoes, vai suu...
Ищу!
Ищу кто продавал такие кепки на andrlemandele cheap! Alalarma@gmail.com
Andele kids
Varu pārdot kids aproces, dalībniekiem... pa 10 eur, diemžēl plāni mainījās un nekā netieku!
Andele Kids Aproce
Sveiki, varu piedāvāt kādai aproču komplektu 15.00 eiro. Rīga.
Foršas lietińas un puse pełńas
Hei! Varbūt ir kãda meitene, kas grib pie reizes ar savām lietińām patirgot vēl šo to un sańemt ...
Aproce 19.5. Andelei
Sveikas,
Varbūt ir kāda, kurā netiek vai vienkārši vēlētos pārdot aproci uz 19.maija Andeli? ...
Pardodu savu pardeveja+pirceja aproci uz Andele Kids 19.maijaa-15eur
Diemzhel pati tomēr netieku,tapec paardodu aprochu komplektu uz Andele kids 19.maijaa
Ja i...