KIDS pasākums, 19.05.2018
Labdien!
Vai ir ziņas par nākamo pasākumu Andele KIDS ? ;-)
Aproce uz Andele Mandele Kids 19.05.
Pārdodu aproces komplektu uz Andele Mandele Kids pasākumu 19.05. Cena 10Eur, Jelgava.
Andele Mandele Liepājā!
Sveikas! Andele klatienē piedalos pirmo reizi. Pieteicos jau pasen Liepajas andelei un mana d...
Reģionālā Andele Liepājā
Sveikas :) Varbūt kādai tomēr nesanāk tikt uz Liepāju? Labprāt iegādātos "vietiņu" :)
Neesoshs pieteikums
Sveikas,man uz Mana Andele staav viens sarkans pieteikums-jau labu laiku-esmu izgajusi cauri visaam ...
Perku aproci!!SOS
Sveikas, varbut kada ir padomajusi un nepiedalisies rit. Es looti labprat iegadatos aproci!
SOS! Nopirkšu PALĪGA aproci uz 03.03!
Pērku palīga aproci uz AndeleMandele Grand šo sestdien, 03.03!
Dalība ANDELEMANDELE 03.03
Nopirktu abas vai palīga aproci.
Kad ir jauna andelemandele?
Sveika! Varbùt kāda Zina, kad ir paredzēta nākamā andele mandele kā septembrī norisinājās kipsala;)
Andele GRAND 03.03.18
Pērku palīga aproci. Man būtu tikai hronšteins
Palīga aproce uz 03.03.
Pērku dalībnieka palīga aproci uz 03.03.! No manas puses- jauka kompānija un maksa par dalības aproc...
Daliba Andele 03.03.
Sveiki, varbut, kadai, kam ir apstiprinata piedalisanas, ir otra vakanta vieta (otra aproce)? ...
Andelemandele
Sveiki!
Varbūt kāds var pateikt kur var nopirkt biļeti uz andelemandele iep...
Īpaši gatavota dāvanu kartiņa kādam mīļam cilvēkam
Ja arī Tev tuvojas svētki un vēlies mīļo cilvēku iepriecināt ar īpaši gatavotu kartiņu, tad droši ...
Balets
Varbut kads netiek uz baletu Riekstkodis decembri,labprat iegadasos biletes 3-4.Paldies.
Pasākumi
Paldies meitenēm ,kas organizēja pasākumu ,vajdzētu biežāk un ja varetu vajadzētu izsludi...
Sāpīte
Pasākumu apmeklēju gandrīz katru reizi, un diemžēl, sāku vilties ar vien vairāk. Tas, ko meitene...
Pazaudēts 11.11. pasākumā
Tikko pasākumā pa ceļam no laikošanas kabīnes uz mašīnu pazaudēju tikko nopirktu mazmeite...
Noteikumi dalībai Andelemandele 11.11.17.?
Kur var atrast noteikumus, lai piedalītos? Cik, pēc sludinājumiem sapratu, maksā 15€ un tad var ie...
Andele 11.11
Ir 2 aproces dalībnieku uz 11.11 andeli, pati netieku! :(
Cena tāda pat kā iegādājos tās - 15 eur...
Pārdodu dalībnieka un palīga aproci 11.11 ANDELE KIDS
Pārdodu dalībnieka + palīga aproces uz 11.11 Andele KIDS pasākumu Ķīpsalā. Aproces atrodas Zolitūd...
Instrukcija ko darīt
Nopirku aproces no meitenes, kas pati netiek, bet piedalos pirmoreiz un nezinu, kas jādara. Vai k...
Divu krāsu aproces - kura ir kurai?
Sakiet, kura ir pārdevējas, kura palīdzes aprocīte?
Andele mandele kids aproces
Pardodu andele mandele kids aproces. Diemzel pati netieku.
Andele KIDS 11.novembrī.
Varbūt kāds netiek nākamnedel uz andeli un vēlas nopārdot savu vietu?!?
Andel Mandel Kids 11.11.
Labdien, meklēju otro dalībnieci Andele Mandele Kids 11.11., dodat ziņu...tel. 26037612 Dana
Andele mandele kids.
Labprat nopirksu vietu andele mandele kids,vai pievienosos pie kadas ka otra.Ljoti ...
Dzēst atsauksmi
Sveikas.
Kà var izdzēst atsauksmi ieliktu pie pārdevēja?v
Meklēju palīgu - Bērnu andelei
Sveiki!
Aproces ir, tagad meklēju palīgu - cilvēku, ar ko dalīt vietu uz pusēm.
Tākā pašai n...
andele mandele , Kipsala!
Sveiki! Piedalos saja pasakuma pirmo reizi un gribetu uzzinat , kas jadara , vai kaut ka ipasi ...