Auklīte
Labdien , meklējat mīļu gādīgu auklīti . Varu ieteikt . Ļoti laba meitene , rūpīgi pieskata ...
Bērnudārzs Purvciemā!
Sveicinaati!
Loti loti mekleeju privaato daarzinu vai maajdaarzinu Purvciema/Plavnieku apkaartnee. ...
PRANAMAT masāžas paklājiņi
Varbūt kāds ir iegādājies un varētu pastāstīt kādi tad īsti tie ir. ?
MAJKALPOTAJA
Sveikas meitenes, sakara ar manas ilggadejaas majkalpotajas parcelsanos uz citu pilsetu, es mekleju ...
Auklītes darbs
Sveiki! Esmu 17 gadīga skolniece, kura labprāt pastrādātu vasaras darbiņu :) Esmu draudzīga, aktīva...
Grūtnieču diskriminācija darbā! vienam respondentam būs balva
KONKURSS! BALVA !! APTAUJA!! 💖⚜️🕵️♀️
Mīļās, atsaucīgas Māmiņas!!!
Lūdzu ...
Bēbīšu drēbītes! :)
Sveikas,mammas!! :))
Iesaku šo rakstu no calis.lv
...
Atsauksmes par šūpuļkrēsliņiem
Sveiki. Vai ir kādas atsauksmes par šiem šūpuļkrēsliņiem no BabyGo un Ikea, to + un -. Varbūt ...
Tako Modern ratiņu riepas!
Meitenes palīdziet! Kā jūs pumpējāt ratiņu riepas? Neviens pumpis netiek klāt :(
Brnu ball+tes vad+tjs Ledus sirds
Sveiciens!
Meklju brnu ball+tei vad+tju. Tma Ledus sirds. Laikam vajadztu 2 vad+tjus, jo ...
Kristības
Sveikas, meitenes! Vēlējos jautāt, vai kāda no jums ir krustmāte bērniņam, un var padalīies ar piere...
Milzīga vilšanās un brīdinājums pārējām!
Meitenes,vèlètos,lai uzmanàties. Piełauju,ka meitenes,kas nedzīvo Rīgas pusē,daudz izmanto kārotās...
3 gadniecei nodarbības -pulciņi
Sveikas māmiņas! ☺
Vēlos savu meitiņu 3 gadnieci vest uz kādām nodarbībām - dejošana vai kas cit...
Reima kombja mazgāšana.
Labrīt. Nopirku jaunus kombjus- gaiši zilu un tumši zilu. Visus kombjus mazgăju ar speciālo mazgā...
Tamborēti zābaciņi!
Sveikas,dārgās māmiņas! Piedāvāju iegādāties mazuļu zābaciņus (9cm,9,5cm,10cm) Cena - 6€. Pieejam...
Palīdze mājas uzkopšanā
Sveikas, skaistās! Lūdzu piedodiet, ka rakstu ne-tēmā, bet ļoti vēlos palīdzēt mūsu uzticamaj...
Meklēju bēbīšu skoliņu
Sveikas, mīļās māmiņas! Kur Purvciemā vai Pļavniekos ir kāda jauka bēbīšu skoliņa.
B...
Montessori materiāli
Piedāvāju paša gatavotas attīstošās rotaļlietas no koka, kas gatavotas pēc Montessori materiāl...
cosatto rati
Sveiki! Iepatikušies cosatto ooba un cosatto giggle rati, bet LV tie nav pieejami, lai apskatītu dz...
Tāfele melnā ar statīvu.
Cenuklubā ir tāfeles mazās ar statīvu par 8.90eur. Labi var uzzīmēt un rakstīt līdzi nāk švamme un...
Pārpirkšu 6.vsk zaļo vesti pirmajām klasēm
Ja jūsu bērniņš izaudzis no Rīgas 6.vidusskolas pirmo klašu formas vestītes,labprāt pārpirks...
Pamperi
Hei mammas, kura var man pateikt atšķirību starp Pampers baby dry un pampers simply dry, kuri ir sti...