Aicinājums piedalīties pētījumā
Cienījamie vecāki!
Es esmu Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes studente Amanda Januš...
Medicīnas bankas.
Vai kādai ir vēl palikušas vecās medicīniskās bankas? Ļoti vēlētos iegādāties.
Cīņā ar kolikām
Meitenes vajag ļoti Jūsu pieredze cīņā ar kolikām. Kādas zāles Jums palīdzēja ?
Cimdi bērnam
Sveikas māmiņas!Vai varat padalīties kādus cimdiņus vilkāt bērniņam uz pus otru gadiņu... ir parast...
Viagogo biļetes
Sveikas! Varbūt kāda kaut ko zin par mājaslapu viagogo? Vai tur ir droši iegādāties biļetes? Palasīj...
Pašvaldības dārziņš nr.88 Rīgas centrā - kāds ir gājis?
Sveiki, vai kādam ir atsauksmes par Rīgas 88. pirmsskolas izglītības iestādi? Bērnam pienāca rinda, ...
atsauksmes par tālmācību
Sveiki! Man gadījusies situācija... Veselības problēmu dēļ vairs nebūs iespējams apmeklēt skolu klā...
Liewood podiņš
Sveiki visiem! Lūdzu meitenes kam ir bērnu liewood pods, pasakiet vai tiešām viņam ir kaut kāda ...
Emociju fotosesijas Rīgā pie dabas
Ir brīvas vietiņas jūlijā. Bildēju māmiņas kopā ar bērniņiem, Rīgā, pie dabas.. Mani var atrast i...
ARISTOCRAT KIDS IZPĀRDOŠANA
Mr.Bunny veikalā šobrīd ir vēl nepieredzēta iespēja iegādāties luksus zīmola Aristocrat Kids bērn...
pirkumi andelmandelē
Sveikas! Andelē esmu nesen tāpēc nesaprotu, kas un kā te īsti notiek. Pieteocos uz mūzikas cemrtu...
Imunitātes stiprināšanai.
Sveiki 😊
Varbūt varat padalīties, kā Jūs stipriniet bērnam imunitāti?
Dēls iet dārziņā un...
Darbs ar Essens
Sveikas meitenes , varbūt ir kāda kas vēlas piestrādāt ar essens produktiem?😇
Nodarbojamies ar essen...
Aptauja
Sveiki cien.māmiņas. Lūdzu Jūs aizpildīt manu anketu par dzelzs deficīta anemiju bērniem, priekš ...
Ziemeļvalstu ğimnāzija
Sveiciens :). Saistībā ar to, ka kādu laiciņu dzīvojam Zolitūdē, esam nolēmuši, ka bērnam jāmaina sk...
Auklītes
Sveiki!
Esam pavisam neliels bērnu pulciņš ar divām auklītēm. Labprāt savā bariņā uzņemtu vē...
Meklēju grāmatu “No zēna līdz vīrietim”
Par saprātīgu cenu labprāt iegādātos grāmatu “No zēna līdz vīrietim”, autori-Raisa Kačiatore un ...
Pliki berni
Kada Jums ir atteiksme pret maziem berniem kuri ir pliki publiskas vietas? Bernu laukumos, juraa, ...
Privātskolotāja
Labdien,esmu universitātes studente. Labprāt palīdzēšu ar mācībām līdz 12. klasei. Priekšmet...
Apgleznoju kreklus, shoperus (auduma maisiņus) zīmēju arī pēc pasūtījuma uz audekla🙂
Zīmēju uz jūsu krekliem, maciņām u.t.t., kā arī piedāvāju apgleznot auduma maisiņus (pieejami ...
Matemātika/ekonomika/angļu/krievu valodas privātskolotāja
[LV/RUS]
Sveikas māmiņas! Esmu RTU 2.kursa studente, piedāvāju palīdzību skolēniem un student...
UZKRĀJUMS+APDROŠINĀŠANA
Sveikas māmiņas! :) Esmu iFuture Investments pārstāve un vēlētos jūs iepazīstināt ar uzkrājuma...
Dēlam būs 6 gadi
Sveikas meitenes, pastastiet, kā interesanti jūs svinējat 6 gadus bērnam? Mums oktobra vidū.
DPD atlaižu kods
Vai kāds zina, kur iespējams apskatīt iegādāto DPD kodu pēc tam, kad jau nospiests "Rezer...
Arii ar ziimolu apaviem vari izskatiities peec kroples.
https://mixnews.lv/prikolnye-kartinki/2021/04/25/kraynosti-na-kotorye-idut-devushki-v-pogone-za-sove...
Времяпровождение с 1.5 малышом🙂
Расскажите пожалуйста, как Вы проводите время с детьми, чем занимаетесь и т.д. Очень инт...
Iepirkšanās
Sveiki. Kuros i-veikalos Jūs sūtat bērnu drēbes par sapratīgām cenām? Izņemot reserved un h&m. Var...
Auklīte
Sertificēta auklīte, Daugavpils Universitātes programmas “Fizioterapija” studente piedāvā Sos auklī...
piedāvāju auklītes pakalpojumus
📌vēlams Rīgas robežās
📌ir pieredze ar bērniem no 2 gadu vecuma
📌 esmu gatava palīdzēt arī a...
Grāmata “Bērns mani neklausa”
Vai ir kāds kurš pārdod?!