Iegādāšos Mākoņoga /Cloudberry plānotāju!
Vēlos iegādāties Mākoņoga / Cloudberry plānotāju (nedēļas, LV), tieši šādu, kā foto🤗 Iespēja...
Meklēju zelta ķēdīti
Tā kā Andelē pārdevēja mani nejauki "uzmeta", meklēju zelta ķēdīti, cenā 300 - 350 EUR, vismaz 5 g...
Biroja tipa rokassoma
Iegādāšos biroja tipa rokassomu, A 4 formāts, lai iet iekšā :). Jaunu vai lieliskā stāvokl...
Koriģējošā veļa
Mekleju savelkošu, ciešu koriģējošo veļu ko pavilkt zem kleitas. M/l izm😊 der melna un bēša.
Airpod vāciņš
Vai kāds/a pārdod guess airpod vāciņu , kā bildē?
Nopirkšu pavasara virsjaku īsu xs izmēru melnā krāsā
Nedārgi un labā stavoklī.
Pīrsingu iegāde Jēkabpilī
(Atvainojos, ka tēma ne par Andeli.)Sveikas meitenes, Jēkabpilietes. Steidzami nepieciešams ieg...
Kur nopirkt?
Meitenes? Kur ir iespējams iegādāties tādas silikona lietiņas priekš bērnu kombinezona? Vai kāda pā...
Meklēju balles kurpes 40./41.izm platai kājai.
Steidzami vajag smukas laiviņas uz vidēji augstu papēdi.
Man ir 40.izm., bet kàjas platums kā 41.iz...
Tops/blūze uz viena pleca
Meklēju M izmēra, vai maza L garroku/īsroku topu vai blūzi
Parku/mēteli S izmeru
Meitenes,meklēju parku uz S izmēru. Sludinājumus esmu izskatījusi, varbūt kāda vēl nav paspēju...
melna RESERVED virsjaka, S izmērs
Meklēju šo bildēs redzamo RESERVED virsjaku S (36) izmērā. Vēlējos iegādāties, bet bija jau izpir...
Gps
Iegaadaatos navigatoru ar kravas auto opcijaam.
Cybex Aton Q bāze
Sveikas! Meklēju un vēlētos iegādāties bērnu autokrēsliņa Cybex Aton Q bāzi.
Nagu fejas - MEKLĒJU !!!Putekļu nosūcējs, nagu frēze!!!!!!
Varbūt kādai vairs nevajag?💎
Piedāvājumus, cenas komentāros🍒👌
Vai arī ieteikumus kur pirkt!
Var...
20. gadu stila kleitas
sveikas! ļoti steidzīgi meklēju 20. gadu stila kleitas, uz 36-38 izm. esmu 1,75gara. pievienoju bil...
Mākoņoga
Meklēju Mākoņoga plānotāju. Varbūt ir kādai dāmai, ko piedāvāt? Var piedāvāt citus, līdzīgus plā...
Meklēju Playmobil mantas!
Sveiki!Varbūt kāds gatavs atvadities no šīm mantām,intrese ne 3cilvêciņi,bet komplekti vairumā...
Ādas kurpes
Meklēju tikai ādas -mokasīni,balerīnas vai zempapēžu kurpes,izmērs 37,melnas vai tumši zilas.
Pirkums no veikala Spānijā
Sveiki! Vēlos nopirks kādu preci no Spānijas internetveikala. Esmu mēginājusi sūtījumu uz Latviju...
dūnu jaka.
meklēju ziemas dūnu jaku. garumā ap celi un uz 42 izmēru.
Ratu kāpslis
Meklēju universālo ratu kāpslis. Ar vai bez krēsla. Piedāvājumus un cenas norādīt.
Mugursoma
Sveiki!
Varbūt ir kāda/s, kas vēlas pārdot Herschel vai Rains mugursomu? Izskatīšu jebkuru varian...
Dr. Nona solaris
Meklēju dr. Nona konsultantu
Soma
Meklēju vēlams firmas somiņu. Laba stāvoklī.
Ļoti forši, ja būtu ādas, bet der arī eko āda..
Džinsas
Meklēju šādas bikses uz l izmēru
maskas
Meklēju masku bērnam 122/128
Auto paliknis
Meklēju auto plikni, Rīgā
Interaktīvas grāmatas ar zīmuli
Varbūt kāds pārdod "Букмарк" koferi ar grāmatu komplektu (6 gab.) un interaktīvo zīmuli?
h...
Ziemas zābaki
Meklēju garos ziemas zābakus 40.izm.ar platu stulma daļu.