Zaļā tonī svinīgs krekliņš puikam

Varbūt kàdam ir zaļā tonī izejamais krekls puisītim gadiņa svinìbàm? Izmērs apmèram 80. Ja nav pi...

• 546
  • 0

Kedas baltā krāsā 40-41 izm.

Meklēju kedas baltā krāsa. Vēlam converse, bet izskatīšu arī citus variantus. 40-41 izm.

Dzēsts lietotājs

• 1622
  • 5

Meklēju Iphone 5 Guess maciņu!

Starp sludinājumiem neatradu.. Varbūt kādai ir? :)

indrase_m

• 525
  • 1

ES ESMU LATVIETE.

Sveikas.Ljoti veelos iegaadaaties kreklinu ar uzrakstu:Es esmu Latviete.36 izmeeru.

love23

• 703
  • 1

STEIDZAMI MEKLĒJU!!!!!!

Papežu kurpes bēšā krāsā (nude) 38 izm, var būt ar vaļēju purniņu !

anny1206

• 758
  • 11

AMORALLE

Interese JAUNAS Amoralle lietas - M,L izmers.

laimes-poga

• 982
  • 6

Pastaigu ratiņi.

Ļoti meklēju dēliņam pastaigu/sporta ratus. Ja kādai ir ko piedāvāt,labprāt uzklausīšu :)

Inga Elīna

• 505
  • 0

Aktuāli!

Sveikas, dāmas! Gatvojos vienam pasākumam, tāpēc esmu gatsby stila apģērbu meklējumos. Vēlams ...

sigit.a

• 792
  • 15

MAIŅA!

Varbūt kādai interesē nevis pirkšana/pārdošana, bet gan pērļu maiņa! Droši rakstiet man, ja ka...

viktorijakikste

• 625
  • 2

Pastaigu rati ar labu amortizāciju

Sveikas! Meklēju pastaigu ratus: 1) līdz 100eur; 2) ar labu amortizāciju, lai bez problēmām varēt...

J B

• 1622
  • 0

Crocs zābaki

Meklēju Crocs ziemas zābaciņus. W9

svaigiceptamamma

• 439
  • 0

Mekleju mainai puiku Crocs!

Nopirku sos apavinus andele, bet puikam sim gadam par lielu. Gribetos samainit uz vienu izmeru ...

morandi25inbox.lv

• 567
  • 1

Filma

Sveikas! 'ļoti meklēju filmu ''slapijs un smerdeļi''. Dvd, kur to var noskatīties vai leju...

malibu

• 1192
  • 0

Puikam 134-140 virsjaku

meklēju virsjaku šim laikam.

incea

• 660
  • 8

Garos ādas cimdus 6.6.5 izmēru.

Varbūt kāda nopirkusi, bet tomēr nav uzvilkti ādas cimdi melnā krāsā 6, 6,5 izmēriņu ,smalkai ...

Agnese Garā

• 523
  • 0

Wella thermal image matiem

Meklēju matiem šo līdzekli! Var būt arī iesākts!

daree

• 600
  • 0

Meklēju Midi mākslīgās ādas/ādas,svārkus!

Meklēju jaunus midi mākslīgās ādas/ādas svārkus xs izmēram. Forši,ja ar šķēlumu priekšā, vai...

Agnese Garā

• 600
  • 2

Nike vai Adidas sporta soma

Sveikas, Dāmas! Varbūt kāda var piedāvāt Nike vai Adidas sporta somu, kuru pati neizmanto, prota...

Dzēsts lietotājs

• 1321
  • 5

līdzsvara ritenis!!!

Varbuut kaadai ir vai zin kur nopirkt liidzsvara riteni (bez pedaaļiem) lielam beernam. 6 gadi, b...

Dzēsts lietotājs

• 857
  • 1

Peplum tops - meklēju XS-S izmēru

Sveikas, Dāmas! Ļoti meklēju skaistus peplum topus - gan ar īsām piedurknēm, gan ar 3/4 piedur...

Dzēsts lietotājs

• 737
  • 26

Adu un šuju

Sveikas mammas! Tā kā drīz uzsākšu māmińas dzīvi, bet bez nodarbes nevaru, atgriežos pie senajiem ...

agato4ka

• 823
  • 0

Clutch somiņa

Sveikas! Varbūt kādai ir piedāvājuma kāda clutch tipa somiņa - labāk būtu cietās, stingrās,...

zanda-riekstina

• 940
  • 8

Meklēju šādu mētelīti

Sveikas, meitenes. Šeit viena meitene pārdod šādu (KOMENTĀROS PIEVIENOJU) te mētelīti, bet ne manu...

Laura Brice

• 737
  • 3

Meklēju ZIB legingus M izm.

Pirms pērku, varbūt kādai stāv (neticās gan.. :) ) skapī? Un ir vēlme pārdot? Ja, jā-ielie...

elinaelina

• 693
  • 0

Cut out ankle boots

Sveikas! Izmisīgi meklēju cut out stila apavus līdz potītei, 36-37 izmērs. Ļoti ceru, ka atradī...

• 541
  • 2

Kāzu kurpes ar mazu papēdi 37 izm.

Sveikas, meklēju klasiskas kazu kurpes ar zemu ( līdz 5cm) papedi, vaļēju purngalu.

martaj

• 1137
  • 3

zābaciņi

sveikas,meklēju zābaciņus ,šādus vai ļoti līdzīgus 38 izmēru! melnus! papēdis līdz 10cm

• 597
  • 4

Nopirksu Obag!!!!

Loti velos iegadaties, ja ir ko piedavat raxti!

es-es

• 1000
  • 1

meklēju!!!

1.sporta legingus M/L/XL izmērs 2.sporta apavus(nike, adidas,...)41/42 izmērs paldies,labāk rak...

Dzēsts lietotājs

• 481
  • 1

Nopirkšu meiteņu sandales 23izm.

23 IZM.

aima-29

• 664
  • 0