Meklēju garu kleitu xl/xxl ar šādu fasonu!
Labdien,dāmas esmu garas kleitas meklējumos bilde ieskatam vēlos šāda veida kleitiņu !
citas lūdzu ...
Seni aizkari
Meklēju senus aizkarus, tādi ar ziedu, augu motīvu var būt ne vairs balti no vecuma un ar kādu...
Rubik's cube
Meklēju savam projektam. Nedārgu. Lai nebūtu mazāks pat 5 cm ☝️. Super, ja būs vairāki no vienas pār...
Meklēju, plēstus skinny jeans ar augsto jostas vietu! Xs izmērs
Meklēju plēstus skinny jeans, uz xs izmēru esmu gara auguma!
Guess saulesbrilles
Meklēju tādus pašus kā fotoattēlā.
nopirkšu Dolce Gabbana topiņus/kreklus vasarai
Dolce Gabbana
Xs izmera maxi kleita
Piedavat sada veida ka attela
Meklēju baltu korseti/topu/caurspīdīgu topiņu
Steidzami meklēju baltu korseti vai topiņu, kaut ko greznu un skaistu. Pievienoju bildes ar to ko me...
Meklēju melnu trench coat jostiņu
Sveikas meitenes! Meklēju melnu jostiņu, savu jostu esmu nozaudējusi, nekur nevaru atrast aiz...
Ķēde ap potīti
Sveikas! Meklēju ķēdīti ap potīti. Ap roku nepiedāvāt! Sūtiet bildes.
Paldies 🙂💜
Meklēju skaistus šortus xxs vai xs izm
Lieliskā stāvoklī pa letām naudiņām
Topi, t-krekli, blūzes
Vēlos iegādāties dažādus topus, blūzes, krekliņus vasaras sezonai. L - XL izmērs parastie vai grūt...
M/L izmēra drēbes - meklēju! ❤️
Nopirkšu m un l izmēra drēbes. Interesē sporta bikses pelēkā vai melnā krāsā. Kā arī interesē ga...
Kleita uz kāzām
Labdien! Meklēju kleitu, ar ko doties uz kāzām. S-M izmērs. Vēlams nedaudz virs vai zem ceļga...
Vasaras kleitas XL, vai L izmeri.
Vēlos iegādāties.
APKRĀPTĀS LIETOTĀJAS ATSAUCĀS !!!
Sveiki! Lūgums atsaukties un sazināties ar mani visas, kuras cietušas no šīs krāpnieces Guntas...
Vējjaka M-L
Laba diena ))
Meklēju vējjaku ar kapuci uz M-L izmēru . Meklēju tieši krāsainos toņos Mix . Arī izs...
Vējjakas, vestes
Sveiki! Meklēju XL, XXL sieviešu vējjaku, vai vesti.😊
Paldies.
Nopirkšu Manekenu
:)
Manekenu
Meklēju manekenu ar kājām!!!
Mēnessaptiekas atlaižu kodiņš
Labdien, varbūt kādai ir menessaptiekas atlaižu kodiņš, ar kuri var padalīties, manējam ir beidzie...
Tkrekli
Vēlos iegādāties ne-jaunus tkreklus..Lietošanai pa mājām/laukiem..Aptuvenais apkārtmērs (118-120cm)
Coach shoulder bag (dancing kitten, happy dog modelis)
Meklēju tiešu to kas uz bildes. Tiešu šo modeli. Citu nepiedāvāt. Ļoti ceru ka varbūt kādai ir...
Tutas lapsa
Nopirkšu tutas lapsinu.
marc jacobs
Nopirkšu Marc jacobs mini smaržas - TRAVEL SIZE vai pa 2 ml
Kleita uz meitas izlaidumu✨
Meklēju kleitu - jaunu vai lietotu perfektā stāvoklī! XS/S izmērs. Esmu iedomājusies līdz celim, ...
Kostims M/L
Meklēju kostīmu vasaras sezonai. Varbūt varat ieteikt kur skaisti kostīmi? Shein/temu neie...
Meklēju Other Stories kleitu!
Meklēju tieši šo kleitu- 34/xs izmēru✨️
Pirkšu plakātus no vecajiem tīņu žurnāliem
Pirkšu plakātus no vecajiem tīņu žurnāliem (Popcorn, Sīrups, Avene, Spīca avīze, Puff utt). Dro...
Meklēju peldkostīmu, kas derētu lielu krūšu īpašniecei
Meklēju peldkostīmu, kas derētu E-F izmēra krūtim, bet apakša būtu s-m. Šobrīd baroju bērniņu u...