Возврат денег за объявление
Скажите пожалуйста, если отменить объявление, за это вернут деньги?
PIRMSSKOLA
Labvakar. Labvakar. Meklēju dažādas grāmatas vai digitālās grāmatas/materiālus, kas varētu noderēt p...
Bērnu numeroloģiskā matrica
Bērnu Numeroloģija – uzziniet Jūsu Bērna Nākotni caur Ciparu Maģiju!
Vai vēlaties atklāt sava bērna...
Dzeramais ūdens zīdaiņiem!
Sakiet lūdzu kurā veikalā var iegādāties dzeramo ūdeni zīdaiņiem? Mazulim 7 mēneši! Esmu dzirdējusi...
Ziemas apavi
Kādus ziemas apavus varat ieteiktuz platu kāju ar augsto pacēlumu (27-28.izm)?
Lodger bunkers.
Sveikas mammas. Gribēju jautāt kuru Lodger bunker maisu izvēlēties labāk? Variantu daudz, bet tas k...
Dicgadniekam
Sveiki!
Kādu ziemas komplektu ieteiktu divgadniekam?
Interesē pārbaudītas pieredzes? Interesē no ce...
Bernu auto kresls
Meklēju palīdzību (pirmo reizi māmiņa) mums mazajam tūliņ jau 9 mēnešu mēs jau izaugam āra no Mūs...
IZGLĪTĪBA ĀRZEMĒS PĒC VIDUSSKOLAS
Labdien. Vēlos jautāt, vai kādai/am ir informācija, kā ir ar izmaksām? Vai tas ir ļoti dārgi, ...
Didriksons kombinezons.
Sveiki!Nopirku tepat andelē Didriksons ziemas kombinezonu.Un esmu pārsteigta,ka tas ir tik pl...
Klepus sīrupi?!
Sveikas mammas..Interesē kādus klepus sīrupus jūs izmantojiet saviem bērniem..Man ir 7 un 2 gadus...
Aizskarošas nepamatotas piezīmes
No lietotāja "mbm_rudolfs" šodien saņēmu pieteikumu precei. Tālāk sekoja aizvainojošas piezīme...
Meklēju grāmatu!
Meklēju Filipa Perija grāmatu
"JŪS VĒLĒSIETIES, KAUT ŠO GRĀMATU BŪTU IZLASĪJUŠI JŪSU VECĀKI".
Sportiņš.
Sveikas ,dāmas!Domāju, ka šeit varētu būt māmiņas, kam ir pieredze un varētu padalīties ar pieredzi ...
Zābaciņi un kombinezons
Sveikas. Būšu pateicīga, ja padalīsieties informācijā un pieredzē.
Mums tuvojas pirmais aktīvai...
Meklēju auklīti bērniem
Meklēju auklīti divām meitenēm (1g. 6mēn un 2g.10mēn) Iļģuciemā pie mums dzīvoklī! Par visu vairāk...
Uzlauzts profils.
Esmu itkā pieteikusies vairāk kā 200 precēm.... kā tas ir iespējams?!
Paroli nomain...
Korejas kosmētika,bezmaksas reģistrācija Atomy
Dienvidkorejas uzņēmums Atomy prezentē augstas kvalitātes patēriņa preču interneta veikalu...
Uzlīmes ar vārdu apģērbiem un citām mantām
Ja bērnudārzam vai skolai aktuālas uzlīmes, ko līmēt uz apģērba vai citām mantām,
tad tās var at...
Angļu valoda repetitors bērniem
Labdien, meklēju angļu valodas repetitoru savām bērniem, vēlams Mežciemā vai Purvciemā.
Paldie...
Shein drēbes meitenei
Labdien labprāt nopirkšu no māmiņas shein drēbes.meitenei uz m un l izmēru.interese bikses maicin...
Somas furnitūras atjaunošana
Sveikas! Varbūt kādai ir bijusi pieredze somas furnitūras atjaunošanā Rīgā? Vai tas ir iespēja...
Izglītība pēc 9. klses.
Sveiki! Kura izglītības iestāde skaitās labāka? Rīgas valsts tehnikums vai Rīgas tehniskā kokedža?...
Meklēju grāmatu Niķu nav
Ja Tev ir šī grāmata un pardod, lūdzu ieliec bildi un cenu komentārā.
Varbūt iesaki ko līdzīgu...
Omniva kods
Sveiki. Meitenes, uzrakstiet, lūdzu atlaižu kodu omnivai. Paldies🙏🍒🌹🌹🌹
Bezmaksas dāvanas!
Visi atlaižu kodi, omniva, dpd, about you, atlaides, kuponi, dāvanas utt. Viss šajā grupā, nenok...
Noderīgi!!
Šajā grupā ir dpd, omniva, about you un citi kodi, akcijas, kuponi!!! Ļoti iesaku http...
Mākslas vingrošanas riņķis
Pārdošu rinķi, nedārgi
Nopirkšu grāmatu
Varbūt kādam nav vajadzīga, gribētos izlasīt!
Dāvana izlaidumā
Iesakiet ko jūs dāvinātu vai esiet dāvinājuši meitenei,beidzot bērnudārzu..Šķiet ,ka visu jau esmu a...